Variert styrketrening

Våren er endelig her, og temperaturene gjør det mulig å trene ute. Det er en etterlengtet forandring, og med den spesielle tiden vi er inne i nå, er det viktigere enn noen gang før å kunne bevege seg utendørs.

Det er ikke uvanlig å miste motivasjon når hverdagen blir monoton, og du ser de samme rommene hele tiden. Inspirasjonen til å finne nye øvelser og måter å trene på, er heller ikke så lett å finne. Det vi alle må huske på, er at det vanskeligste delen er å komme i gang. Når vi først har begynt på treningsøkten, går alt mye lettere. Hvis vi av og til ikke får til å gi alt under en treningsøkt, er det også helt greit. Det viktigste er at vi liker å trene, at vi beveger oss og føler oss lettere til sinns.

Hvis du trener inne, trenger du ikke mer utstyr enn godt underlag. Resten kan improviseres! Noe som derimot er essensielt for optimal trening, er gode treningsklær som hjelper deg å bruke hele kroppen uten noen restriksjoner, og som lar huden puste. Du vil aldri angre på å skaffe deg gode treningstights som tåler mye tøying og strekking. Klær skal ikke være en hindring i fri bevegelse, og på aimn.com/no/ kan du bestille klær med kort leveringstid. Like viktig er det å ha et godt fotfeste, da trening i styrke og kondisjon ikke kan gjennomføres med risiko for at føttene sklir ut av posisjon. Dette forebygger også de vanligste kneskadene.

cafe-blog