Lett trening for eldre

 

Kroppen vår er som skapt for å bevege seg masse og enhver kropp vil respondere godt på ulike former for trening til langt opp i pensjonsalder. Om man i tillegg har vært eksepsjonelt god til å trene hele sitt voksne liv og attpåtil hatt allsidige treningsformer så skal man få igjen for dette i form av en sterk og solid rygg, et sterkt skjelett og generelt en kropp som holder seg meget godt og meget sterk og fleksibel veldig lenge. Er man heldig så unngår man benskjørhet også.

Trening for seniorer

Det er mange ulike treningsformer som fungerer godt for de godt voksne på 50 pluss. Fysisk aktivitet er en god kilde til sosialt fellesskap og trivsel blant mange seniorer. I voksen alder så vil de fleste opprettholde en aktiv livsstil men etter fylte 70 år er det vanlig å bli mindre aktiv igjen.

Lett dans, roing, sykling og gåing er gode treningsformer for seniorer og enda bedre blir det også om man trener sammen med sin partner eller gode og nære venner. Det er også mulig å ta kontakt med diverse lokale foreninger og lag. For tiden så blomstrer det av treningstilbud for godt voksne.

cafe-blog