Hvordan det er greit å mislykkes

Du føler deg trist. Skuffet. Mislykket. Du føler deg rett og slett som en taper, fordi igjen klarte du ikke å følge trening og kosthold tidsplanen din. Dette skjer hver eneste gang. Hver eneste gang mislykkes du. Hver eneste gang, men du vet bare ikke hva du kan gjøre annerledes. Sannheten er at vi har alle gått gjennom denne opplevelsen; denne syklusen av evig depresjon og mislykkelse. Til tross for alle disse tankene du har om deg selv er de bare uproduktive, for det er greit å mislykkes.

Slutt syklusen

Alle ønsker å se og føle seg fantastisk ut. Derfor velger mange å trene, men det er ikke like enkelt som Instagram modellene skal ha det ut som. Hvis du vil prøve ut noe som ikke er så fake som livene på Instagram kan Centum Finans være for deg. Centum vil hjelpe deg med både forbrukslån og billån, og med dem har du muligheten til å gjenskape et meget glamorøst liv i virkeligheten. Nei, veien til å bli den beste versjonen av deg selv er vanskelig og tøff, men saken er sånn at vanskelig ting ALDRI er lett. Så hvordan skal man klare å slutte syklusen som aldri ser ut til å slutte? Alt i alt er det du som kommer til å ha ansvar for det. Dessverre, det skjer ikke ut av intet. Selv om noen få mennesker klarer å bli suksessfulle med deres trening og kosthold etter 1-3 ganger, så er ikke de tallene realistiske. Du vil klare å ende den onde sirkelen som går rundt og rundt hvis du velger å fortsette å prøve. Bare husk på å være tålmodig.

Lærdom for livet

Det er greit å mislykkes, fordi det er menneskelig. Tenk slik: folk som aldri har gjort tabber eller feil har mye mindre erfaring enn deg. Å mislykkes gir deg et mål til å forbedre deg, om det så er med din motvilje, planleggingsevner eller din negative holdning og tankegang. Alle dine nedturer vil være lærdommer for livet, uansett hvor mange ganger du ikke greier det. Man trener for sin egen skyld, så hvorfor skal man sette seg selv i en situasjon der du tviler på deg selv hele tiden? Prøv å let etter feilene du gjorde forrige forsøk, finn årsaken på hvorfor og begynn på nytt.

Aldri gi opp

Atleter, bodybuilders og veltrente mennesker rundt deg har som oftest gått gjennom den samme, giftige tankegangen du har. Det er kun en forskjell som skiller dere, men den er større enn 10 mindre forskjeller. Forskjellen er, så klisje som det høres ut, at disse menneskene ikke gir opp. Disse menneskene gir aldri seg, spesielt når strevende tider er i vente. Så vennligst ikke gi opp. Fortsett å holde hode høyt, følelsene i sjakk og tankene for fremtiden. Bli den beste versjonen av deg selv.

cafe-blog